Cijena na upit (Cijena na upit) Prilika


Šifra objekta:
58
Lokacija:
Zagreb, Črnomerec (10000)
Kvadratura:
609,00 m2

Prodaje se kuća na odličnoj lokaciji, blizina centra, autobusa, tramvaja, a opet u miru s prekrasnim pogledom na grad. Kuća se nalazi u ulici Vinogradi ( sjeverni dio Črnomerca ) idealna je i za rekonstrukciju (za nadogradnju postojeće poluugrađene kuće postoji projekt i građ.dozvolu treba obnoviti; 3D je prikazan ovdje) ili zamjensku građevinu - obiteljska kuću ili višestambenu zgradu. Površina postojeće kuće iznosi 220 m2 neto; a budući BRP iznosi 600 m2 BRP-a plus 180 m2 tehnički podrum za slobodnostojeći objekt ili 450 m2 BRP za poluugrađeni objekt plus tehnički podrum. Zemljište je ukupne površine od 609 m2, a širina parcele na uličnoj strani je 16 m.
Prekrasan pogled na grad pruža se sa svih etaža kuće. Ispod kuće je veliki prostrani vrt sa voćkama kojega je moguće urediti po želji ( bazen, dječje igralište, sjenica s roštiljem…).
Kuća je adaptirana je 2004.g., nova PVC stolarija,novi krov, fasada, plinsko centralno grijanje.
Cijena i više informacija na upit !

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".